David Ballester: “El rècords del Trail Aneto són anecdòtics, però fan il·lusió”

David Ballester, vencedor de la prova 2 Caras del Aneto disputat este cap de setmana passat, no li dóna importància al rècord establert per ell en una de les tres proves que formen el Trail Aneto. Una de les cites més populars del trail espanyol.

I una cita imprescindible per un gran nombre de corredors vinguts des de la Comunitat Valenciana, i on sempre hem resultat majoria en el repartiment del podi final. Què té el Trail Aneto que no tenen altres proves semblants? Per a David “ho té tot. Molt bon ambient en un paratge espectacular i la posibilitat de triar entre tres recorreguts tots ells molt xulos“.

El corredor de Benifaió admet que li ha sorprés el resultat. Tot i que l’any anterior ja va ser guanyador, en eixa ocasió de la prova xicoteta, la marató. “Físicament em trobe molt bé, encara que no he passat de les tres hores i mitja d’entrene. Pel que pensava que aniria a menys a meitat cursa“.

El fer un crono amb 25′ per baix de l’antic rècord d’Albert Giné no li dóna importància, tot i la qualitat del corredor de les Terres de l’Ebre, o de la dificultat de baixar de 8h en un recorregut de 67 kms i 3.870 m+ per terreny d’alta muntanya. “Lo de les marques és anecdòtic, segur que no duren molt, però sempre fa il·lusió haver tingut els records de unes proves com aquestes“.

I a la pregunta del milió, després de batre els rècords de la Maratón i de les 2 Caras del Aneto, potser lo següent siga la prova reina, Vuelta al Aneto (96km)? “Sempre m’ha fet il·lusio fer la Volta a L’Aneto, crec que si que podria ser el objectiu per al proper any. Però sense marcar-me cap temps a batre, sols el fet d’acabar-la ja és un èxit !!”

One Trackback to “David Ballester: “El rècords del Trail Aneto són anecdòtics, però fan il·lusió””

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: