La Selecció arriba al Campionat d’Espanya amb il·lusió

La FEMECV ha fet pública la llista de convocats per formar part la Selecció Valenciana que dispute este cap de setmana el Campionat d’Espanya individual i per federacions autonòmiques.

Els equips, masculí i femení absoluts, i els corredors de les categories Júnior i Cadet, que també disputaran el Campionat en la seua categoria sobre un recorregut més curt, han sigut seleccionats per Vicent Peydró d’acord als resultats de les proves de Campionat de Lliga i Absolut de la Comunitat Valenciana, Ranking i les seues característiques tècniques per este tipus de prova.

L’equip absolut masculí està encapçalat per Cristòbal Adell, que pot fer un paper molt destacable, Sebas Sánchez, com a corredor amb més experiència, completant l’equip Juan Navarro, Juan Argente, Juan Martínez Tortosa, Roberto López, Carlos Pascual i David Ballester. Només sis d’estos corredors formaran part de l’equip que puntue. Tres d’ells formaren part de la Selecció que feu setena en 2012. Poden millorar resultat i apropar-se al podi.

Les xiques porten menys reforços. Silvia Miralles, Sofia García Bardoll i Lola Peñarrocha defensaran la samarreta de la Selecció. Juntament amb Xari Adrián, castigada després de la pallissa de la Ronda dels Cims, i Èrica Gumbau, dubte per problemes físics. Difícil repetir el quart lloc de 2012, però no imposible.

El corredors Júniors tindran a Júlia Font i Ana Peydró en xiques, i Alejandro Muchola, David Navarro, Christian Bagán i Salvador Puchades com a representants valencians. I Ramón Navarré, Jorge Rodríguez, Jose Carlos Díaz i Juan Aracil en categoria Cadet.

La prova a disputar és el Ribagorça SkyMarathon, una exigent marató de 3.000m+ amb eixida des de Vilaller. Provablement el recorregut original es vorà modificat per una variant de 41km que l’organització ja ha fet públic. Els motius són les condicions que ara mateix pateix la muntanya, que no poden garantir la seguretat dels corredors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: