Cristòbal Adell: “Estic molt il·lusionat amb el nou equip”

El millor corredor de muntanya de la FEMECV, en l’actualitat i recents temporades, ens conta novetats per a la temporada 2014

webTercer títol de Campió Absolut de la Comunitat Valenciana per a Cristòbal Adell. El corredor d’Albocàsser manté el regnat per tercer any consecutiu, esta vegada amb victòria sobre Alfredo Gil (Campió d’Espanya) i Mario Bonavista (Campió de Lliga Valenciana). “Son tres anys que han passat molt ràpid. Quan m’he volgut donar compte ja he guanyat tres cops el Campionat Autonòmic. Estic molt content!

Per a esta temporada no tornarà a lluir la samarreta del Mur i Castell Tuga fins el Campionat d’Espanya de Clubs FEDME, ja que ha assumit un compromís per a córrer amb l’equip La Sportiva Multipower, una forta armada amb corredors del nivell de Miguel Caballero o Maite Maiora. “Estic molt il.lusionat en la nova etapa que comence. Per això estic entrenant dur!!!

Els primers resultats han sigut clars, victòria en el Campionat Absolut FEMECV i cinqué lloc en la primera prova de la Copa d’Espanya FEDME una setmana abans. Allà, a la cursa de Barcelona, es va presentar l’equip La Sportiva Multipower, però no és esta competició el seu objectiu principal per a 2014. “Per aquest any tinc pensat competir en la Copa del Món ISF, començant per la marató Zegama-Aizkorri i per últim la italiana Limone Xtreme.

Nova temporada, nou equip i nous reptes. Més encara, l’Adell pensa en més llarg per a final de temporada. “M’agradaria fer la Cavalls (ara Ultra Pirineu)”, una de les cites més importants de l’any d’esta disciplina.

Sembla que tenim Adell per a rato, segons ens diu “clar que hi ha gent per darrere que en uns anys estaran donant guerra. Jo per la meua part continuaré entrenat i disfrutant de la muntanya com sempre!!

Informa: FEMECV

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: