ūüé§3P3 a Juanjo De Los √Āngeles: “Guanyar √©s dificil√≠ssim, per√≤ no ha sigut una sorpresa”

Juanjo De Los √Āngeles, foto: organitzaci√≥

√Čs el nou Campi√≥ Auton√≤mic en la especialitat Ultra, despr√©s de guanyar (altra vegada) la Botamarges disputada dissabte a Forna (Marina Alta). Fem 3 preguntes 3 a Juanjo De Los √Āngeles.

Pots contar una miqueta com es va desenvolupar la cursa? Perquè vam vore moviments al cap, seguint el mylive de mychip.

La cursa va comen√ßar anant-se per davant Sebas S√°nchez i Miguel √Āngel Soriano en la primera pujada, en la baixada a Vilallonga ens vam juntar David Garc√≠a i jo. Arrib√†vem tots quatre junts al primer avituallament. Nosaltres vam aturar-se i ells van anar-se’n uns metros per davant (10-30 segons). Els ten√≠em a la vista per√≤ va haver un moment que van desapar√©ixer. A mi em va extranyar un poc perqu√® nosaltres dos port√†vem un ritme bo (jo tenia clar que anava a fer la meua cursa), per√≤ a l’alt de la Safor ens van dir que an√†vem primers. Doncs aix√≤, Sebas i Miguel √Āngel s’havien passat a un creuament. A partir d’ah√≠ ja vam estar David i jo tota la cursa al davant fins els tres o quatre quil√≤metres. David √©s un company d’entrenament, i els dos hem preparat aquesta cursa, i la veritat √©s qu√® hem entrenat molt junts i tampoc es tractava de fer-nos canvis de ritme o atacar-nos. Per√≤ bo, finalment ell anava una miqueta m√©s tocat i aix√≤, alg√ļ devia entrar davant. Jo vaig continuar i li vaig traure no arriba a dos minuts. Eixos tres o quatre quil√≤metres vaig apretar un poquet.

Per a tu, a sigut una sorpresa aquesta vict√≤ria, o fru√Įt d’un entrenament espec√≠fic amb bon resultat?

A vore, sorpresa‚Ķ Guanyar √©s dificil√≠ssim, qualsevol cursa. Amb el nivell que hi havia a la Botamarges doncs m√©s, no? ‚ĶSebas, pfff, no cal ni dir el palmar√©s que t√©. O Soriano, o Josu√© Aran, o Rafa, Andr√©s‚Ķ Estem parlant de gent que sempre est√† davant. Aleshores guanyar sempre √©s dif√≠cil. Per√≤ s√≠ √©s de veres que aquesta cursa ja l’havia guanyat al 2018 i tenia un temps que a les altres edicions estava prou per damunt, aleshores el meu objectiu era igualar o millorar el temps qu√® vaig fer allavors. I pensava qu√® si feia eixe temps podia estar aprop del podi. Vaig fer tres minuts menys, i poder guanyar, per√≤ ha sigut una cursa preparada durant aquest estiu, amb molt de sacrifici, i la veritat √©s qu√® em vaig esfor√ßar tant abans com a la cursa per guanyar.

Encara que siga al final, presenta’t una miqueta (sabem que has sigut ciclista), per als qui no et coneixem? i els propers objectius.

Sí, vaig estar huit anys al camp professional, en els equips Kelme i Fassa Bortolo Italia, on vaig poder disputar 3 Vueltas, 3 Tours i tres Giros. Clàssiiques com Paris-Roubaix, Milan-San Remo, etc… sols vaig aconseguir una victòria al GP Llodio i 2 i 3 a la volta a la Rioja o Volta a Portugal.

Els proxims objetius pense que seran Qm Vertical de Gandia i la Marató de Barxeta. Abans potser alguna del Circuit de la Marina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: