馃帳3P3 a Mario W. Asunci贸n: “La Copa ha sigut dura, calia guanyar la final, s铆 o s铆”

Mario W. Asunci贸n, foto: Chito

Mario Werther Asunci贸n Mat铆as 茅s el nom complet del nou Campi贸 de la Copa d’Espanya FEDME en categoria Juvenil. Mario, convocat amb la Selecci贸 Valenciana FEMECV, va v茅ncer la darrera prova disputada a M脿laga (Alhaur铆n el Grande) el passat 17 d’octubre despr茅s d’altres proves a Gran Can脿ria, Burgos i Sevilla. Mario respon 3 preguntes 3:

Com a sigut l鈥檈xperi猫ncia de c贸rrer la Copa, i com ha anat?

B茅 doncs ha sigut una experi猫ncia totalment nova per a mi ja que jo vinc del m贸n de l’atletisme on he tingut sort de destacar (4 x campi贸 auton貌mic en pista). Nom茅s duc un any als trails i realment nom茅s faig una sessi贸 de muntanya a la setmana perqu猫 els meus entrenaments van enfocats a la pista. El comen莽ament de la Copa va ser dur perqu猫 vaig tindre quatre caigudes fortes a la primera prova (em vaig dislocar el muscle), despr茅s a la segona prova vaig poder fer 4t i les dues 煤ltimes vaig aconseguir la vict貌ria. Per guanyar l’acumulada de la Copa necessitava guanyar s铆 o s铆 l’煤ltima prova, i tot va eixir perfecte. No m’esperava poder acabar aix铆 la temporada despr茅s d’un comen莽ament tan dolent.

Penses combinar trail i atletisme?

Si, m’agradaria poder combinar les dues disciplines. En tres setmanes comence la temporada de cross aix铆 que vullc estructurar b茅 la temporada per poder rendir b茅 tant a l’atletisme com al trail. La meua especialitat son els 3000m i el cross/camp a trav茅s, per貌 tamb茅 m’agrada fer altres dist脿ncies com el 1500, 5000 i 3000 obstacles. En asfalt enguany em preparar茅 tamb茅 un 10k.

D鈥檃on ets i qu猫 estudies?! Amb quin club entrenes?

Jo s贸c de Beniparrell, un poble molt menut prop de Val猫ncia capital. S贸c del Club Atletisme Silla, el club amb el que vaig comen莽ar fa ara quasi huit anys. El meu entrenador 茅s Juan de Dios Cobo, tot un referent al m贸n de l’atletisme. Enguany he comen莽at la carrera d’Enginyeria en Diseny Industrial i Desenvolupament de Productes, l’estudie a la UJI de Castell贸.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'est脿 connectant a %s

A %d bloguers els agrada aix貌: