đŸŽ€3P3 a Álex MarĂ­n: “No nomĂ©s influixen els resultats, el mercat cerca perfils mediĂ tics”

foto: arxiu Á. Marín

Álex MarĂ­n Fabra (Atzeneta del Maestrat, 1990) va aconseguir podi, segon lloc, a Terol en la segona prova de la Copa d’Espanya FEDME. No Ă©s fĂ cil entrar en eixes posicions en la competiciĂł mĂ©s clĂ ssica del trail espanyol. Aquest ramader, dirigit per Lola Peñarrocha (que tambĂ© ha pujat a algĂșn podi de Copa FEDME), estĂ  dominant les curses de la provĂ­ncia allĂ  on participa. Fem 3 preguntes 3 a Álex MarĂ­n.

Quines expectatives tenies en esta prova de Copa d’Espanya?

DesprĂ©s d’abandonar en la Mim, principal objectiu de la temporada, vaig passar una resaca psicolĂČgica horrible, ja que mai havia abandonat cap cursa fins a dia d’avui. Hi havia que buscar una cursa que tornara a motivar-me, i aprofitar el magnific estat de forma que tenia. Vaig vore que Teruel era de Copa. A banda, habia estat moltes voltes a Terol, i no justament per a cĂłrrer, hehehe! Les dos Ășltimes setmanes d’entrenaments abans de la cursa les sensacions eren molt bones. La idea, era disfrutar de cĂłrrer (cosa que no vaig fer en la Mim) e intentar estar lo mĂ©s avant possible. I aixĂ­ va ser, vaig poder cĂłrrer en cap de carrera gran part de la cursa i inclĂșs em vaig vore en opcions de guanyar-la, la cursa es va decidir a l’Ășltima baixada, on un gran IvĂĄn HernĂĄndez no va cedir els 20” d’avantatge que em portava. Mai havia corregut una carrera de nivell nacional en pocisions davanteres i no puc estar mĂ©s satisfet en la 2a posiciĂł aconseguida. He corregut molts anys carreres de copa d’Espanya i conec lo complicat que Ă©s estar ahĂ­.

Allavors, la Copa no Ă©s objectiu. PerĂČ deurĂ s replantejar la resta de temporada, no?!

No, per puntuar en la general de la Copa cal fer les tres proves, a la primera no vaig estar i l’Ășltima Ă©s a Ceuta, aixĂ­ que no continuarĂ© en la Copa.

Este estiu no tinc massa planificat el que farĂ© encara, perĂČ possiblement a Vistabella sĂ­ que anirĂ© i alguna mĂ©s de la Lliga Nord tambĂ©.

Amb els teus resultats, quines esperances de futur tens? Dit d’altra manera, creus que les marques poden valorar-te per si arriba una semi-profesionalitat, etc.. o creus que el mercat mira cap a altres perfils?

És cert que estos Ășltims anys he rendit a un molt bon nivell, si els prĂłxims anys continĂșe aixĂ­, qui sap?
PerĂČ per altra banda, crec que per a vendre, no sols influixen els resultats, cal estar actiu per xxss, tindre seguidors i ser mĂ©s visible i en eixe aspecte anem justets. Hehehe!

I sĂ­, crec que el mercat mira cap altres perfils mĂ©s mediĂ tics i no com el meu, un “corredor de poble” que jo em considere.

TambĂ© pense, que planificar cada temporada pensant simplement en lo que t’abellix o et motiva en cada moment sense cap pressiĂł ni compromĂ­s ho fa tot molt mĂ©s senzill.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'estĂ  connectant a %s

A %d bloguers els agrada aixĂČ: