Angel Llorens i Silvia Alos vencedors al Sprint Vertical de Simat

La campiona autonòmica de kilómetre vertical, Silvia Alós (Aper Alcoi) ha conseguit la victòria (23’05”) a la primera edició del Sprint Vertical al Massís del Toro, a Simat de la Valldigna. La victòria masculina ha sigut per a Ángel Lloréns (C.At. Cuenca) amb 16’21”, tot seguit d’Ignasi Cardona.

RESULTATS: 1. Angel LLORENS (C.Atl.Cuenca) 16:21; 2. Ignasi CARDONA (Selecció Valenciana) 17:04; 3. Manel BALLESTER (La Mallà – Tot Pulmó Barxeta) 17:41 // 1. Silvia ALOS (Aper Alcoi) 23:05; 2. Yolanda GARCIA (C.Atl. La Faixa) 23:59; 3. Jessica MATAIX (Aper Alcoi) 24:53 …124

2 Trackbacks to “Angel Llorens i Silvia Alos vencedors al Sprint Vertical de Simat”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: