El retorn d’Esther Gil, i de García Mascarell

Este diumenge 8 de gener es celebra la primera edició del Trail de La Mallà, a Barxeta. Esta cursa, que obre la temporada, serà testimoni del retorn a la competició de dos corredors de nivell com són Esther Gil i Javier García Mascarell.

Esther Gil va ser la primera valenciana en aconseguir una victòria en una competició oficial FEDME. Més concretament en la Copa de Espanya de 2010 (en 2011 Lola Peñarrocha va repetir el mateix éxit). Encara recordem la lluita d’aquell any amb la basca Oihana Kortazar, ara campiona del món i d’Europa. La d’Onil ha estat de baixa per maternitat, i sembla que ara vullga tornar a la competició.

Per la seua part, el xativí Javier García Mascarell fa uns cinc anys que va deixar les carreres per centrar-se en projectes alpinístics també interesants. Maskarell es va donar a conéixer al guanyar una edició del Maratón Espadán. I va donar un colp de mà al Campionat de Lliga de 2006, guanyant la prova inaugural al mateix Carli Sánchez Cebrián. Que després va ser el campió de eixa competició.

Esperat retorn aleshores de dos campions.

One Trackback to “El retorn d’Esther Gil, i de García Mascarell”

Deixa un comentari