Memòria dels campions de Lliga de la C. Valenciana: 1999-2011

Este és el palmarés de les competicions oficials de carrera per muntanya que organitza la FEMECV des de 1999. Allavors es va publicar el primer “Calendario de Carreras por Montaña FEMECV“. S’adjudicava la victòria segons punts obtesos en cadascuna de les proves que conformava el circuit, que en alguna ocasió es va denominar “Lliga“. En 2001 el circuit passa a denominar-se Copa Valenciana (i més tard, de la Comunitat Valenciana), canviant els punts pel sumatori de temps de totes les proves. En 2006 la Copa va recuperar l’antiga denominació de Lliga, exactament Campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana, fins a hores d’ara.

Estos són els corredors amb més títols d’esta competició: Lina MONTESINOS (4), Míryam TALENS (4), Marcelino TORRES (2), Miguel Ángel SANCHEZ (2), Ramón RECATALA (2).

Llegiu el palmarés senzer ací.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: