Vicent Calvo descriu el recorregut de la segona prova de la Lliga

Vicent Calvo, ara corredor del Club de Muntanya GR-33, descriu detalladament el recorregut de la propera Cursa per Muntanya Ciutat de La Vall d’Uixó, que forma part del Campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana. Esta segona prova manté el recorregut que va servir l’any passat a Vicent per conseguir la victòria davant corredors de la mida de Cristòbal Adell (ara líder) i Ramón Recatalà.

“Hola amigos, a continuación voy a resumir más o menos el recorrido de la segunda prueba de la copa en Vall de Uxo, creo que os puede venir muy bien para los que no la conocen ya que es un recorrido bastante rompe piernas y con zonas complicadas.” [llig més]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: