Sense Límits, centenari

El programa Sense Límits de Ràdio Nou, dedicat als esports d’aventura, fa este dissabte 10 de març de 2012 la seua emissió número 100. Per a celebrar que es converteix en centenari, Sense Límits farà un especial amb entrevista amb Juan Agulló i José Antonio F. Alejo, integrants del Repte Everest d’Elx, que el passat mes de maig feren cim als 8.848 metres de l’Everest.

Agulló i Alejo parlaran de la pel.lícula/documental de l’expedició a l’Everest, que recentment es va presentar al Centre de Congressos Ciutat d’Elx, i contaran la seua experiència en la que és la quarta expedició de la Comunitat Valenciana que ha posat els peus en el sostre del món.

Des que va encetar el seu camí a l’agost de 2009 Sense Límits repassa cada cap de setmana l’actualitat dels esports d’aventura i natura, amb especial atenció a tots els aventurers de la Comunitat. En estos 3 anys i mig de Sense Límits hem pogut recórrer món: Everest, G-I, Lenin Peak, Ama Dablam, Muztagh Ata, Aconcagua, UTMB, Transalpine Run, Tor des Geant, Gran Raid Illa Reunió, Everest Trail Race, The Track Out Back Race a Austràlia… sempre seguint els passos dels aventurers de la Comunitat Valenciana.

Expedicions, escalada, curses per muntanya, trails, ultra trails, proves d’ultra distància, orientació, BTT, barranquisme, espeleologia, ironman, esports d’hivern, neu, viatges en bicicleta, viatges en moto, ral.lis, travessies de natació, literatura, material, salut i agenda d’activitats componen, entre altres coses, els continguts habituals del Sense Límits, que s’emet els caps de setmana, dissabte o diumenge a les 22:00 h.

El Sense Límits es pot seguir al Facebook, en www.facebook.com/senselimits i també en la web http://www.rtvv.es/va/programa/10104/Sense_limits.html on trobeu l’historial d’audios del programa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: