Victòria de Sebas Sánchez en la primera Perimetral de Benissa

La primera edició de la marató i mitja per muntanya organitzada pel Grup de Muntanya Margalló ha sigut un èxit esportiu amb més de 300 corredors arribats a meta. Amb un recorregut de 63,8 kms i uns 3.100 metres de desnivell positiu (els gps d’alguns corredors donaren dades més altes), esta prova deixa un bon sabor de boca a tots els participants. A més a més de situar-se com la més difícil, per la duresa i el marcat caràcter tècnic del recorregut, de les proves d’esta distància en el nostre territori. L’ascensió al cim del Bèrnia (1.128m), i el fet de recòrrer tota la carena, han sigut l’atractiu principal d’esta prova que ha recordat, i potser superat, antigues competicions que es van disputar en la Marina Alta. Recordem la pionera Marató de Muntanya que deixà de celebrar-se en 2006.

Sebas Sánchez ha sigut el vencedor d’esta mítica primera edició. El corredor de Petrer ha disputat la victòria amb el murcià Juan José Larrotcha, el corredor comarcal Rafael Abbott i l’alcoià Emili Sellés, tots quatre han corregut junts la primera part de la prova. Les característiques del recorregut han decidit finalment les places, en eixe ordre. Sebas, després d’assolir el bronze en la recent Lliga Valenciana de carrera per muntanya, ha posat una “guinda” a este primer trimestre de 2012.

La categoria femenina ha estat dominada per la corredora de Xeresa Patricia López Vicedo, encara imbatuda esta temporada després de les seues victòries a Gandia i Tales. Ella mateix admet que no és una distància que entrene, però ha tingut la suficient qualitat per mantindre la posició, i guanyar finalment en menys de 10 hores. La campiona murciana Esther Sánchez i la corredora de Novelda Begoña Comendador han completat el podi.

La prova ha estat homologada per jutges de la FEMECV, i el seu president Francisco Durá va estar present en la cerimònia de lliurament de trofeus.

notícies relacionades:

Àudio: Patricia López guanya la Perimetral de Benissa

One Trackback to “Victòria de Sebas Sánchez en la primera Perimetral de Benissa”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: