Eixida per a la Lliga Castelló Nord 2012

La Lliga de Curses per muntanya Castelló-Nord es posa en marxa el 31 de Març amb la XI Pujada a la Nevera d’Atzeneta i ens tornarà a dur per la serra de Vall d’Alba, els voltants del Montcàtil i del Rivet a Benassal, el massís de Penyagolosa i Sant Joan, els senders i el barranc de la Roca Roja de la Serra Engarceran, el Tossal de la Nevera de Catí o els magnífics pinars de Vilafranca.

Continuem amb el suport de la Diputació de Castelló, com a II Copa Diputació de Castelló de Curses de Muntanya, a més de que els participants formaran part de la I Challenge de Curses de Muntanya Diputació de Castelló. Així com seguim amb el recolzament de la Fundació Ruralcaixa com a Premi Grup CRM-Ruralcaixa.

Aquest any, la Lliga se redueix a 7 proves i per a ser finisher s’hauran de completar 5 proves, amb això, el calendari quedarà així:

31MAR Pujada a la Nevera d’Atzeneta
02JUN Volta de muntanya de Vall d’Alba
30JUN Cursa de Muntanya de Benassal
21JUL Cursa de Muntanya de Serra Engarceran
05AGO Cursa “A un pas del Cel” de Vistabella
02SET Volta de Muntanya de Catí
29SET Cursa “Entreparets” de Vilafranca

Des de sempre hem volgut montar un circuit de proves realment boniques, de bons recorreguts i en el que es tinga en compte a tots els corredors, a la seva constància, independentment dels seus resultats. Per això, a pesar del moment en que estem, anem a intentar que el regal especial al finisher siga el millor possible, i continuem treballant dur pel corredor popular, que és el que fa gran aquest esport.

Així que ja sabeu, la setmana vinent s’enceta la IV Lliga CS-Nord la primera de la lliga, la decana i clàssica Pujada a la Nevera d’Atzeneta, 26km de pura muntanya per a gaudir i exprimir-se a parts iguals.

No t’ho pots perdre!!

Més info en: http://lligacastellonord.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: