Autonòmic per a Silvia Sos i Cristòbal Adell

No ha hagut sorpreses, i pese a la qualitat dels candidats, els campions autonòmics d’esta temporada coinciden amb els recents campions de Lliga valenciana.

El local Cristóbal Adell (Mur i Castell – Tuga) ha pogut brindar la victòria als seus veïns, pese a tindre darrere a dos feres com Ramón Recatalá, company de batalles, i Fernando Ruíz, reforç del Mur i Castell per a l’ocasió, que ha fet segon.

Quant a la victòria de Sílvia Sos, que també estrena títol, ha estat acompanyada d’altres dos companyes del GR33 Tottrail recuperades per a l’ocasió. Han sigut Patricia Cabedo i Xari Adrián.

En la resta de categories Carles Moreno i Pau Moreno (Mur i Castell – Tuga) han entrat tot junts en sub-categoria Promesa. Yolanda Valiente (SM CAtl Petrer) i Juan Navarro (SM CAtl Onda) vencedors en Veterans (+40 anys). Mila Belda (Atletisme Castalla) i Jose Tomás Sellés (C.Exc. El Portell de Finestrat) en sub-categoria Màster (+50 anys).

Les categories inferiors, amb un recorregut especial, han estat encapçalats per David Prades (GR33 Tottrail) -en la foto- i Júlia Font (Amics de la Volta al Terme), en categoria Júnior. I Andrea Martínez (Amics de la Volta al Terme) i Ramón Navarre (Mur i Castell – Tuga) en categoria Cadet.

El club GR33 Tottrail ha aconseguit trencar el domini del Mur i Castell en la classificació per clubs, en categoria femenina. Mentre que en hòmens no ha hagut sorpresa, i ambdós s’han intercanviat posicions en el podi. El Marathon Crevillent torna a ser tercer.

Més info en MyChip

MAS: 1. Cristóbal ADELL ALBALAT (Mur i Castell – Tuga) 2h29:38; 2. Fernando RUIZ SANCHEZ (Mur i Castell – Tuga) 2h33:01; 3. Ramón RECATALA VERA (Mur i Castell – Tuga) 2h34:12; 4. Alfredo GIL GARCIA (Mur i Castell – Tuga) 2h38:08; 5. Emili SELLES SEGUI (SM CAtl Marathon Crevillent) 2h38:57
FEM: 1. Silvia SOS MELIA (GR33 Tottrail) 3h16:07; 2. Patricia CABEDO SERRANO (GR33 Tottrail) 3h17:55; 3. Xari ADRIAN CARO (GR33 Tottrail) 3h21:42; 4. Silvia MIRALLES ARNAU (Mur i Castell – Tuga) 3h26:34; 5. Esther GIL BROTONS (GR33 Tottrail) 3h27:37
TOTAL: 126

CLASSIFICACIO

FOTOS: Àngel Font, Tottrail

  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: