Ramón Recatalá frega el podi en Conca, primera de la Copa d’Espanya FEDME 2012

Diumenge 15 d’abril s’ha disputat a la ciutat de Conca la desena Carrera por Montaña de Cuenca, una cursa amb 32 kms i 2.000 m+ de desnivell que obria la competició oficial de carrera per muntanya de la FEDME.

En un matí ennubolat i molt fred el madrileny Miguel Caballero (Sel. Aragonesa) ha guanyat en categoria masculina, mentre que la defensora del títol, Oihana Kortazar (Burumendi M.T.) ha escomençat també amb victòria.

Miguel Caballero ha dominat la cursa, primer amb la companyia de Tòfol Castañer (Sel. Balear) i després amb Luis Alberto Hernando (Sel. Aragonesa), que és l’actual campió de la competició. Estos tres han completat el podi. La quarta posició ha estat per al corredor de La Vilavella Ramón Recatalá (Mur i Castell – Tuga), que ha aconseguit la posició en els darrers kilòmetres apurant les forces en una baixada difícil que els seus acompanyants no han pogut respondre amb eficàcia.

El quart lloc de Recatalá li fa sumar 150 punts valuossísims, de cara a la disputa de la resta de proves a celebrar a Lanzarote, Biscaia i Cantàbria durant la temporada. Alfredo Gil, el castellà del Mur i Castell ha finalitzat en novena posició.

Silvia Miralles (Mur i Castell – Tuga) ha sigut la millor de les nostres, arribant a l’esprint per conquerir la quinzena posició. Molt a prop han estat les seues companyes Sofia García Bardoll i Melissa Galí. Pedro Rodríguez (GR33 Tottrail) ha pujat al podi a arreplegar el trofeu al primer veterà (+45).

Absoluta masculina:
1. Miguel Caballero (Sel. Aragonesa) – 2:39:22
2. Luis Alberto Hernando (Sel. Aragonesa) – 2:39:48
3. Tófol Castanyer (Sel. Balear) – 2:41:02
4. Ramon Recatala (Mur i Castell Tuga) – 2:42:02
5. El Habib Bouali (Sel. Aragonesa) – 2:42:05

Absoluta femenina
1. Oihana Kortazar (Burumendi M.T.) – 3:11:25
2. Ana Conde (Zortzietako Gaikar) – 3:16:05
3. Monica Ardid (Sel. Catalana) – 3:18:45
4. Ragna Debats (Sel. Catalana) – 3:19:10
5. Montse Martinez (Sel. Catalana) – 3:22:26

Classificació provisional

    

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: