Els SkyGames 2012 ja arriben als 1.000 inscrits

Els SkyGames 2012 de la Ribagorça Romànica comencen el 29 de juny, però de moment les inscripcions avancen a molt bon ritme.

Falta poc menys de dos mesos perquè acabi el període d’inscripció i els futurs participants als SkyGames 2012 no paren d’augmentar dia a dia. En aquests moments, els inscrits en el total de les curses ja superen els 1.000 atletes.

Són molts els grans atletes que han fet públic el seu interès i ja tenen els SkyGames entre cella i cella. I és que de ben segur que aquest esdeveniment reunirà els millors corredors que, juntament amb tots vosaltres, convertiran aquests SkyGames 2012 en un veritable espectacle.

Si no us ho voleu perdre i encara no us heu inscrit, teniu temps fins el 15 de juny. Però tingueu present que el nombre de places és limitat i que s’aniran tancant a mesura que s’arribi al número màxim de participants en cada cursa.

Us podeu inscriure en un total de 5 curses: SkyMarathon, SkyRace, KmVertical, Skybike o SkySpeed. I a més, es pot participar en la prova combinada, una classificació per als que desitgen participar en tres o quatre proves on puntuaran la SkyMarathon i dues de les tres proves restants, aquelles on s’hagi obtingut un millor resultat. Així que no espereu més i apunteu-vos per córrer juntament amb els millors corredors d’skyrunning del planeta.

Paral·lelament, els corredors i aficionats que s’apropin a la Ribagorça Romànica durant els SkyGames, podran gaudir d’un ampli programa cultural i d’activitats en els diferents municipis de la zona. També gaudiran de l’entorn natural de la Ribagorça Romànica, ideal per a la pràctica dels esports de muntanya (Parc Nacional d’Aigüestortes i Parc Natural de Posets), i d’un patrimoni cultural inoblidable, com la gastronomia o l’art romànic, declarat Patrimoni de la Humanitat.

Podeu seguir les evolucions dels SkyGames a la web www.ocisport.net/skygames, a facebook i twitter.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: