Este cap de setmana tenim curses a Cortes de Arenoso, Llucena, Torreblanca, Muro, Finestrat i Elx

A Finestrat tindrà lloc la primera edició del MAMUFI, Marató de Muntanya de Finestrat, amb un recorregut d’allò més atractiu. Una volta al Puig Campana de 42 km. Altra cursa per muntanya s’inaugura a Elx, la “Xtrem“. Amb Raúl García Castán de convidat d’excepció. Més palmarés té la cursa “Manantiales de Cortes“, de la localitat de l’Alt Millars, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana.

Competicions de diferent perfil com la segona edició del “Gran Premio Ruta de los Molinos” (18,5 km) a Llucena, rapidíssima des de la primera edició. La Cursa per muntanya de Torreblanca té “un recorregut ràpid (16,5) per un circuit molt bonico i amb una animació assegurada“, adverteix l’organització. El club d’ atletisme les llebres de Muro, organitza la 5a Pujada a la Penya El Frare (16,5 km) des de 2008. La Penya el Frare es un paratge preciós i molt conegut per a tota la gent de la comarca. La parella formada per David Ruíz i Silvia Alós van ser els guanyadors de l’anterior edició.

A més a més a Biscaia es disputa la Tuga Arratzu-Urdaibai mendi lasterketa, on el nou club La Sportiva aprofitarà per a presentar-se, i que de segur té presència valenciana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: