Victòria per a Xari Adrián al Gran Trail de Peñalara

Xari Adrián (GR33 Tottrail) ha vençut la tercera edició del Gran Trail de Peñalara , l’ultra de 110 kms i 5000 m+ de desnivell de la serra de Guadarrama (Madrid-Segovia). La corredora del GR33 ha entrat a meta amb 16h23′, una hora davant de la següent dona. El Gran Trail Peñalara és una prova organitzada per la RSEA Peñalara que enllaça pistes i sendes tancant un circuit al voltant de la serra Guadarrama i amb sostre al mateix cim de Peñalara (2429m).

Xari conta la seua experiència: “Experiència inoblidable en el Gran Trail del Peñalara. Dura, calor i moments crítics com en tots els ultres. A pesar dels moments crítics puc dir que a sigut tot redò. Primera absoluta femenina, desena de la general i algo més, he establit un nou rècord “16h22´”. També me quede en la molt bona companyia de dos grans corredors que he tingut el plaer de tindre com a companys de fatiga els últims 70kms, els components del Buff, Chemari Bustillo i el Capi, dos grans persones i que m’ho he passat molt en ells. Ara a per el pròxim repte… Gràcies a tots per animar-me”.

One Trackback to “Victòria per a Xari Adrián al Gran Trail de Peñalara”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: