La Copa d’Espanya, davant la seva cita guipuscoana

Els 526 corredors inscrits a la tercera prova de la Copa de Espanya de Curses per Muntanya FEDME s’enfrontaran a un recorregut ràpid i dur de cames, en una cursa de 31,2 Km de distància i 1.500 metres de desnivell positiu.

La Copa d’Espanya de Curses per Muntanya FEDME – Gran Premi Buff Salomon 2012 arriba aquest diumenge a Guipúscoa per disputar la seva tercera i penúltima prova en la IV Flysch Trail Mendi Lasterketa . Es tracta d’una cursa de 31,2 km de distància i 1.500 metres de desnivell positiu acumulat que transcorre per la reserva de Biotopo del Flisch i pels penya-segats entre Zumaia i Deba, organitzada pel Flysch Kirol Elkartea.

Amb sortida i arribada a la plaça Eusebio Gurrutxaga, en ple centre de la població de Zumaia, els 526 corredors inscrits a la prova s’enfrontaran a un recorregut tècnic, sense grans desnivells, molt ràpid i alhora dur, en un dia que es preveu ennuvolat però sense pluges i amb una temperatura màxima de 20 graus.

Entre els participants que ja han confirmat la seva presència a Zumaia per disputar la cursa, no faltarà un alt nombre de seleccions autonòmiques i els corredors que disputen els primers llocs de la classificació general, com la recentment coronada campiona del món del Km Vertical en els SkyGames-Ribargorça Romànica Oihana Kortazar, qui segurament tindrà un gran duel amb Ana Conde, sense obviar a atletes locals com Leire Atxutegui, entre d’altres.

Des que s’estrenés el 2009, any rere any la Flysch Trail Mendi Lasterketa ha anat consolidant-se fins a convertir-se en una de les proves de major rellevància dins del calendari de curses de muntanya, amb un entorn espectacular, un traçat molt especial i amb el caliu de la gent que segueix la cursa des de diferents punts del recorregut per no perdre’s cap detall.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: