Victòries de David Ballester, Patricia Torres i Carlos Aguilella al Trail Aneto

Com és costum en la prova de Benasque, els corredors provinents de la Comunitat Valenciana han tornat a ser protagonistes. David Ballester (Mur i Castell Tuga) ha canviat de prova i estableix un nou rècord a la prova de mitja distància (67km), el trail 2 Caras del Aneto. Ell mateix manté el rècord del Maratón del Aneto, que dissabte va guanyar Carlos Aguilella (Mur i Castell Tuga). En la mateixa prova de David, la corredora Patricia Torres (GR33 Tottrail) ha sigut vencedora. I en la més llarga, la Vuelta al Aneto, Sonia Escuriola (Mur i Castell Tuga) ha aconseguit la segona plaça. Es mantenen els rècords de Xari Adrián (15h20 en la llarga) i Noemí Bachero (4:40 en la curta).

notícies relacionades:

One Trackback to “Victòries de David Ballester, Patricia Torres i Carlos Aguilella al Trail Aneto”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: