Josefina Díaz: “Córrer la Sotextrem és una forma divertidíssima de fer esport”

Per a Josefina Díaz, segona classificada en la Sotextrem, qui prova repeteix. Josefina viu a València i corre regularment, com ella diu, “no estic en cap club i ja tinc uns anyets“, però s’ha convertit en una corredora de muntanya des què va escomençar a córrer fa uns cinc anys. “Estes curses (les de muntanya) ens donen l’oportunitat de recórrer els racons més bonics de la Comunitat Valenciana”.

A més a més la cursa per muntanya de Sot de Chera forma part del circuit de la Serrania i com diu la corredora “si tot va bé, espere poder completar“.

Josefina no espera assolir un lloc tan destacat, “esperava estar entre les primeres veteranes, però quan van informar-me que anava segona (sobre el km 8) pots imaginar com baixava a meta, i el darrer circuit d’obstacles!“.

No hi ha molts exemples de curses d’obstacles al nostre territori, per això Josefina insisteix, “a mi m’encanta esta cursa. És una forma divertidíssima de fer esport“. A més l’ambient festiu i solidari prevaleix sobre el competitiu. Encara que compren que “no a tot el món li agrada el fang, ni barretjar la diversió amb l’esport“.

Sobre la resta de curses per muntanya afirma haver “acumulat alguns trofeus enguany, i reconec que em fa moltíssima il·lusió eixos premis afegits al no tan simple fet de participar“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: