Demostració de força de Xari Adrián a la Cavalls

Setena posició per a la corredora Xari Adrián (GR33 Tottrail) en la Cavalls del Vent amb 13:58:28, tot i les condicions de fred i aigua. Oblidada queda la experiència a Chamonix de fa unes setmanes, Xari ha trobat en esta cursa la motivació suficient per completar un recorregut en unes condicions difícils i ens demostra una força física i mental excepcionals.

Rosa Guillamon ha finalitzat en novena posició, també magnífica, imposible dubtar de la seua fortalesa. La corredora de Castelló ha estat en algún moment per davant de Xari, i inclús passada la meitat han coincidit alguns kilòmetres. Però ha perdut més d’una hora en la part final. Junt a Sebas Sánchez, els tres valencians entrats en el Top 10 d’este trail de nivell mundial.

One Comment to “Demostració de força de Xari Adrián a la Cavalls”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: