107 kms de pura aventura

La vivida un any més a la travessia Alfondeguilla-Javalambre. La aventura s’anomena “Cuerpo, Mente y Alma en Javalambre“, i Rutometro és l’encarregat d’organitzar-la amb el recolzament de Trangoworld. Les condicions meteorològiques no eren les ideals, però l’esperit de la cursa és plenament aventurer, i la situació calia aprofitar-la.

Roberto Gil, de Castelló, va ser el primer corredor en arribar al refugi Rabadá y Navarro (Camarena, Terol) en 16 hores i 25 minuts. Seguit de Chabi Vicente (Terol) i Miguel Ángel Soriano (València), dos i tres hores després respectivament. L’única dona que va atrevir-se amb la prova va ser María Mir (Castelló), en 27 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: