GR33 Tottrail i Mur i Castell Tuga es reparteixen plata i bronze al Campionat d’Espanya

El Campionat d’Espanya de Clubs FEDME 2012 – Gran Premio Buff Salomon s’ha resolt novament a favor del Sestao Alpino – Grafsestao, revalidant així el títol aconseguit l’any passat a Vitoria-Gasteiz amb una diferència mínima entre els quatre primers classificats. El debutant GR33 Tottrail aconsegueix el subcampionat mentre que el Mur i Castell – Tuga, club organitzador, únic club que ha aconseguit pujar al podi en les quatre edicions d’este Campionat.

Els primers corredors en arribar a meta van ser Ionut Zinca (Sestao Alpino) i Laia Andreu (C.Exc. Callús).

Altres equips valencians que han disputat el Campionat han sigut CXM València (8º), Amics de la Volta al Terme de Fondeguilla (9º), Marathon Crevillent (11º), Atmosfera Sport Running (12º), C.Atl. Puçol (13º), C.Exc. Les Alqueries (14º), C.M. Vila-Real (15º) i C.M. Vistabella (16º). C.Atl. La Vall d’Uixó i C.M. Desnivell Albocàsser no logren classificar-se.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: