39’21”, nou rècord autonòmic de Kilòmetre Vertical per a Cristóbal Adell

Cristóbal Adell ha batut el rècord autonòmic de Kilòmetre Vertical este diumenge a Finestrat, en la disputa de la final de les VK World Series. En la prova del KV Puig Campana el nostre triple campió autonòmic “només” ha fet una setena posició, però ha aconseguit rebaixar la marca de Ramón Recatalá (39’40’) fins als 39’21”, nou rècord autonòmic. Cristóbal venia de guanyar el tercer títol autonòmic de la temporada al KV Bèrnia, deixant una marca de 39’58”, fregant el rècord. Ara, a Finestrat, sobre un recorregut una miqueta més ràpid, sí ha sonat la campana.

En categoria femenina Sílvia Alós ha tornat a ser la millor valenciana amb 57’03”, per damunt de la seua millor marca, i també lluny del rècord femení valencià de Marian Aguilar (51’36”). La prova ha estat guanyada per Urban Zemmer, poseïdor del rècord del món, i Blanca Serrano.

MAS: 1. Urban ZEMMER (La Sportiva – Bogn da Nia) 35:46; 2. Nejc KUHAR (La Sportiva Team) 35:56; 3. Marco FACCHINELLI (La Sportiva – Bogn da Nia) 36:47; 4. Didier ZAGO (Arc’Teryx) 37:49; 5. Joan FREIXA MARCELÓ (A.E. Diedre) 38:06
FEM: 1. Blanca Mª SERRANO SERRANO (Hockey Alcalá) 44:33; 2. Alba XANDRI SUETS (Mountain Runners del Berguedà) 46:53; 3. Vanesa ORTEGA TRANCÓN (Fed. Extremeña) 47:00; 4. Tessa HILL (Arc’Teryx) 4:41; 5. Silvia LEAL AUGE (Selecció Catalana) 50:03
TOTAL: 211
CLASSIFICACIÓ

2 Trackbacks to “39’21”, nou rècord autonòmic de Kilòmetre Vertical per a Cristóbal Adell”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: