La K25 es presenta a València

Este divendres 23 de novembre es presenta a València la K25 Trail de la Calderona, la cursa per muntanya que organitza el CXM València en la població de Serra. L’event tindrà lloc a l’Hotel Gran Valencia, situat al carrer Aiora núm.3. Just en la redona de la Dama d’Elx, junt a l’avinguda Corts Valencianes de València. La presentació serà a les 20:00 hores, però des de les 18:00 hores els participants podran arreplegar el dorsal i l’obsequi del corredor.

La K25 Trail de la Calderona va obrir inscripcions en octubre i en només 15 dies va arribar al límit de 300 dorsals a repartir. Esta cursa per muntanya arriba a la setena edició i corredors com Ramón Recatalá (recordman), Pau Moreno (guanyador de la passada edició) i Cristòbal Adell (triple campió autonòmic 2012) han confirmat la seua participació. Davant l’absència d’última hora de Silvia Miralles (anterior guanyadora) per lesió, la corredora Sofia García Bardoll eixirà com a favorita.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: