Adell regna a la Calderona

Cristòbal Adell ha pogut rebaixar el rècord de la K25 Trail de la Calderona, per pocs segons, deixant-lo en 2h13:11. La cursa es va disputar este diumenge a la població de Serra sobre els clàssics 25 kilòmetres pel terme municipal serrà, al bell mig de la Serra Calderona.

Adell va posar el turbo des de la primera pujada al Castell de Serra amb la ment posada no només en la victòria si no en la posibilitat d’arrapar segons al rècord de la prova, caríssim, del seu perseguidor esta jornada, Ramón Recatalá. El d’Albocàsser ha passat tots els controls a ritme de rècord, encara que sempre molt ajustat. Pel què no s’ha sabut recordman fins els darrers kms, entrant en la moqueta de meta com a nou guanyador d’esta cursa per muntanya on els corredors del Mur i Castell – Tuga han sigut clars dominadors.

Recatalá ha sigut atrapat per Pau Moreno, vencedor l’edició anterior, després que el primer es despitara pujant al Sierro i deixant per imposible seguir el vencedor. Tots dos han entrat junts a meta. Juanma Jiménez (CD Runnersworld) i Raúl Inglés (Amics de la Volta al Terme) han completat el podi que premiava els cinc primers.

Les xiques han tingut ha Sofia García Bardoll, també del Mur i Castell, com a capçalera del pelotó. Després de véncer una altra marató diumenge passat Sofia ha tingut fàcil esta victòria, rebaixant la seua marca i apropant-se a les tres hores (3h02:42), la tanca que delimita les victòries de les dones en esta competició els darrers anys.

Alba Beltrá (Club Novelder de Muntanyisme) ha sigut una valenta contrincant, estant sempre darrere i anant perdent posicions durant el temps. Alba competia en categoria Sub-20, on ha guanyat, però ha decidit completar el circuit, fóra de competició. Ana Ortega (CD Runnersworld) i Sandra Castro (Marathon Guadalajara) han entrat en segona i tercera posicions, a pocs segons, després d’una excelent remuntada de la valenciana, que ja va obtindre un excelent resultat en l’edició pasada.

També han sigut protagonistes els guanyadors de les categories inferiors, competint en circuits de diferentes distàncies i desnivells, segons edats. En Sub-16 victòria per a Ramón Navarré (Mur i Castell – Tuga). En Sub-18 per a Alejandro Muchola (Mur i Castell – Tuga) i Júlia Font (Amics Volta al Terme), amb rècord. En Sub-20 per a Alba Beltrà i Pau Castanyer (Aper Alcoi). I altre any per a Pau Moreno en Sub-23, esta vegada amb rècord.

MAS: 1. Cristóbal ADELL ALBALAT (Mur i Castell – Tuga) 2:13:11 [R]; 2. Pau MORENO BADENES (Mur i Castell – Tuga) 2:24:26; 2. Ramón RECATALA VERA (Mur i Castell – Tuga) 2:24:26
FEM: 1. Sofia GARCIA BARDOLL (Mur i Castell – Tuga) 3:02:42; 2. Ana ORTEGA JIMENEZ (CD Runnersworld) 3:16:26; 3. Sandra CASTRO CORRERO (C Atl Marathon Guadalajara) 3:16:36
TOTAL: 381
CLASSIFICACIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: