Segones Jornades de Trail Running a València

El club CXM València organitza per a este cap de setmana de divendres 14 i dissabte 15 de desembre la segona edició de les Jornades d’Iniciació al Trail Running. Es tracte de dos activitats dirigides a corredors de muntanya que vullguen iniciar-se o ampliar coneixements pràctics del nostre esport.

Divendres tindrà lloc al Centre Esportiu Petxina, a València, una video-projecció amb una taula rodona de corredors. A partir de les 19 hores i amb entrada lliure. Mentre que dissabte l’activitat es traslladarà a la població de Serra on s’iniciarà una sessió d’entrenament dirigit per Lola Peñarrocha, una de les millors corredores de muntanya de la C.Valenciana a més a més d’entrenadora. Amb la presència també de Silvia Sos, actual campiona autonòmica de carrera per muntanya, i potser d’algun corredor més. Esta activitat serà exclusiva a participants inscrits. Tota la informació en www.cxm.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: