Chamonix acollirà en 2014 els Campionats del Món d’Skyrunning

La capital dels Alps serà seu dels Skyrunning World Championships de 2014 en modalitats SkyRace, Vertical Kilometer i, per primera vegada, d’Ultra-Trail.

foto_Club des Sport Chamonix

Els segons Campionats del Món tindran lloc a la població francesa a finals de juny de 2014, com acaba de comunicar la International Skyrunning Federation (ISF). Esta temporada les proves de Vertical KM i Mont-Blanc Marathon estan incloses en el Skyrunner World Series, la Copa del Món, per primera vegada. Per a la temporada vinent s’afegirà una prova de 80 km, encara inèdita, amb 6.000 metres de desnivell que creuarà a Suïssa travessant glaceres per tornar a Chamonix.  Este Campionat del Món Ultra serà la novetat de la competició, que estarà organitzada pel Club des Sport de Chamonix.

Kilian-Jornet-Mont-Blanc VK_1000Els Campionats del Món es disputen cada quatre anys i en 2014 es disputarà la segona edició, des que la ISF va ser fundada en 2008. Els campions del món vigents són Urban Zemmer (ITA) i Laetitia Roux (FRA) en modalitat Vertical Kilometer, Kílian Jornet (ESP) i Laetitia Roux (FRA) en SkyMarathon, mentre que la combinada d’ambdós títols van ser per Nicola Golinelli (ITA) i Laetitia Roux (FRA). El ranking per països el lidera Itàlia per davant d’Espanya i França.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: