Palmarès del Maratón Espadán

palmaresEste diumenge tindrà lloc la quinzena edició del Maratón Espadán, la marató de muntanya degana a la Comunitat Valenciana. En la imatge trobareu el palmarès (incomplet) dels premiats en totes les edicions, diferenciant entre els recorreguts anteriors a 2007, amb desnivell considerablement inferior.

Santiago Alvarruíz (València) suma el major nombre de victòries (tres), a més a més consecutives. Tanmateix que la catalana Mònica Aguilera  amb tres victòries en tres participacions, consecutives també. El rècord masculí (3:24:11) està en poder del pentacampió Raúl García Castán. I el femení per part de l’aragonesa Marta Vidal (3:57:58). Sílvia Sos (Castelló) té el crono més ràpid (4:19:42) en el recorregut actual, amb mateixa distància però uns 700m+ més de desnivell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: