Lurbel fitxa també a Iván Ortíz

correrxmuntanya_Ivan_Ortiz_LurbelLurbel ha completat l’equip de patrocinats amb el fitxatge d’Ivan Ortíz, l’actual Campió d’Espanya de carrera per muntanya FEDME. L’andalús s’afegeix al Team Lurbel que va inaugurar-se en 2012 amb Agustí Roc, mític Campió del Món, i l’ha seguit la incorporació en 2013 de Sílvia Leal, actual subcampiona d’Espanya i subcampiona del món de VK.

L’empresa valenciana està ubicada a Ontinyent i en l’actualitat Lurbel és una marca que evoluciona oferint prendes tècniques d’alt rendiment, per a esports indoor i d’exterior, amb prestacions tècniques tant per a l’esportista principiant com per al d’alt rendiment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: