Raúl García Castán presenta “Con los pies en la sierra” a València

correrxmuntanya_con_los_`pies_en_la_sierraL’esperat llibre de Raúl García Castán, pentacampió d’Espanya, ha eixit a la venda i el proper divendres 1 de març serà presentat a la ciutat de València (Libreria Patagonia c/Hospital,1) , i dos dies després a Moixent (Outlet Running Trail, Av.Lepanto,12) .

Con los pies en la sierra: Diario de un corredor de montaña” és el viatge interior d’un corredor de muntanya, un periple íntim, una aventura a cor obert. Castán ens transporta a l’univers de les curses per muntanya, explorant des de les intenses emocions i les sensacions extremes d’un corredor. El llibre és un intens retrat de la vida corrent.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: