Raúl García Castán presenta “Con los pies en la sierra” a València

correrxmuntanya_con_los_`pies_en_la_sierraL’esperat llibre de Raúl García Castán, pentacampió d’Espanya, ha eixit a la venda i el proper divendres 1 de març serà presentat a la ciutat de València (Libreria Patagonia c/Hospital,1) , i dos dies després a Moixent (Outlet Running Trail, Av.Lepanto,12) .

Con los pies en la sierra: Diario de un corredor de montaña” és el viatge interior d’un corredor de muntanya, un periple íntim, una aventura a cor obert. Castán ens transporta a l’univers de les curses per muntanya, explorant des de les intenses emocions i les sensacions extremes d’un corredor. El llibre és un intens retrat de la vida corrent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: