La Marató de Borriol tanca inscripcions en breu

mabo

A dues setmanes per tancar el període d’inscripcions resten pocs dorsals per repartir

El Club Muntanyer La Pedrera de Borriol, organitzador del MaBo (Marató de muntanya de Borriol) informa que preveu tancar inscripcions abans de finalitzar el plaç, al arribar al límit de 300 participants.

Entre els inscrits destaquen esportistes com Cristòbal Adell i Sílvia Sos (vigents campions autonòmics), els catalans Dani Tristany i Ragna Debats (també campions autonòmics), Iván Ortíz (campió d’Espanya), Zaid Ait (campió d’Andalusia), Nuria Domínguez (tercera en el Campionat d’Europa), Pere Aurell (4t a la Copa del Món), Beatriz Real (anterior guanyadora de la prova) i Juan Antonio Ruíz (seleccionat valencià per al Campionat d’Espanya d’Ultratrail).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: