Xari Adrián debuta en la TransGranCanaria

Xari_Adrian_TransGranCanaria_2013La trailer de La Vall d’Uixó va participar el passat cap de setmana a la TransGranCanaria. El quart lloc aconseguit el dóna com a molt bo, considerant que “la lesió que arrossegue al tendó rotulià no m’ha permés entrenar bé des de quasi un mes“. Nerea Martínez (17h16:23) va ser la guanyadora, per davant de la canària Esther Fernández i la suïssa Denise Zimmermann. Xari Adrián arribava a meta en 19h54:53.

La boira i les forts plutges durant gran part del recorregut multiplicaren la duresa d’esta prova que l’organització considera de les millors curses per muntanya d’Europa. La TransGranCanaria es un ultra-trail de 119 kms. Reconeix Xari (en la foto, baix a l’esquerra) que la Trans “la recordaré com una de les curses que més m’ha fet patir” degut a uns problemes gàstrics, “encara i això, contenta pel resultat i aprendre a saber córrer amb la ment“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: