Presenten la II Perimetral de Benissa

Sin títuloEl regidor d’esports de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet, i dos membres del Grup de Muntanya Margalló, Miguel Ángel Soliveres (president) i Santi Bordes, han presentat la II Marató i mitja per muntanya, més coneguda com La “Perimetral”, que es farà el 23 de març a Benissa.

Aquesta cursa comptarà amb 65 km de distància, repartits entre els termes de Benissa, Calp, Callosa d’en Sarrià, Xaló, Lliber, Senita i Gata, i tindrà un desnivell positiu de 3.500 m. L’eixida serà a les 06.00h des de la placeta de l’Església Vella i la meta estarà oberta al mateix lloc, com a màxim fins les 22.00h. L’any passat el primer corredor a arribar a la meta ho va fer a les 13.15h.

El recorregut estarà totalment senyalitzat amb cinta biodegradable, banderes i senyalització horitzontal en alguns punts, i hi haurà presència sanitària. A més, al voltant de 300 voluntaris estaran repartits al llarg del recorregut, juntament amb membres de la guàrdia civil, policia local i protecció civil.

Ja s’han inscrit 500 persones, el màxim permès, molts dels qual sprovenen de diferents punts d’Espanya, a més de dos anglesos, dos danesos i dos alemanys. A més, està previst que participe el corredor Vicente Juan García, natural de Villena i primer atleta que aconsegueix imposar-se en totes les proves de la competició dels 4 Deserts en una mateixa temporada.

Aquesta Perimetral ha sigut organitzada conjuntament pel Grup de Muntanya Margalló i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, el qual ha col·laborat amb la cessió d’instal·lacions esportives, furgonetes destinades per a l’esdeveniment i tots els materials necessaris per portar-la a terme. Hi haurà punts d’avituallament durant tot el recorregut i a més s’han organitzat activitats paral·leles per als familiars i acompanyants dels corredors: animació musical, ludoteca infantil, projecció de fotos de la cursa, portes obertes en la piscina municipal, servei de fisioteràpia en la meta, etc.

El regidor, Arturo Poquet, ha volgut agrair els voluntaris, empreses col·laboradores, protecció civil, guàrdia civil, Creu Roja de Teulada i sobretot als membres del Grup Margalló, l’esforç i treball realitzat i espera que aquesta prova isca a la perfecció.

font: http://www.infobenissa.cat/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: