Sonia Escuriola guanya la UT Muntanyes Costa Daurada

Sonia EscuriolaLa UTMCD és la primera prova de la segona Copa Catalana de l’especialitat, amb 90 kms i 4.500 m+ de desnivell. La corredora Sonia Escuriola ha aconseguit la victòria amb un temps de 12 hores i 32 minuts. Segons la corredora s’ha pogut “disfrutar d’un terreny espectacular, bo de córrer i una bona organització. Ha sigut una cursa on hem tingut fred, neu, vent i calor“. Escuriola ha aconseguit rebaixar l’anterior rècord d’Olga Mankó en 38 minuts. En categoria masculina el vencedor, també amb rècord, ha sigut el català Juan José Oliva.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: