Cristóbal Adell i Silvia Miralles campions absoluts al Cabeçó Trail

foto mychip,esEls corredors del Mur i Castell – Tuga han aconseguit victòries clares sobre el circuit preparat a Aigües per al Campionat Absolut de carrera per muntanya 2013 de la Comunitat Valenciana.

Dura matinal amb calor i un circuit a trams especialment tècnic han sigut les notes que han caracteritzat el onzé Campionat Absolut de carrera per muntanya de la Comunitat Valenciana. En esta ocasió organitzat pel club 15 Cumbres a la localitat d’Aigües.

femecv02El favorit no ha fallat i ha aconseguit la victòria. Cristóbal Adell (Mur i Castell – Tuga) manté una forma excepcional i ha sigut el més fort, també en esta ocasió. El fill d’Albocàsser ha aconseguit el segon títol de campió absolut de la Comunitat Valenciana, que sumats als tres campionats de Lliga i el de Quilòmetre Vertical arriba a la mitja dotzena de títols autonòmics i es converteix en l’home més llorejat de la Comunitat Valenciana en l’esport de carrera per muntanya.

Ignasi Cardona (S.M. C.Atl. Llebeig) ha tingut, altra vegada, l’esquena de l’Adell com a únic objectiu a perseguir. Plata. I bronze per al corredor Alfredo Gil (Mur i Castell – Tuga), per davant de Sebas Sánchez (S.M. C.Atl. Marathon Crevillent) i el veterà Jose Manuel Granadero (Mur i Castell – Tuga), quart i cinqué.

La competició femenina s’esperava més apretada. Silvia Sos (GR33 – Tottrail) defenia títol de 2012, i ha estat lluitant per eixa plaça. Però hui el dia era per a Silvia Miralles (Mur i Castell – Tuga). Primer títol per a Miralles, que ja va tindre a prop la Lliga passada, i ha sigut un any després quan ha rebut els fruits de la seua lluita. Enhorabona. Sos no ha pogut conservar tampoc la segona plaça i l’ha perduda en favor d’altra campiona. Míryam Talens (S.M. C.Atl. Marathon Crevillent), primera veterana, ha donat la sorpresa des de darrere, clavant-se en el podi. Plata autonòmica. Sofia García Bardoll i Melissa Galí, totes dues del Mur i Castell – Tuga ha arribat per darrere.

femecv03Amb estos resultats el Campionat per clubs l’ha obtés el Mur i Castell – Tuga de La Vall d’Uixó, tant en categoria masculina com femenina. Mentre que el subcampionat masculí ha sigut per a la S.M. C.Atl. Marathon Crevillent i el bronze per al GR-33 Tottrail. En categoria femenina, les castellonenques del GR33 subcampiones i bronze autonòmic per a les xiques del CXM València.

Classificacions provisionals de totes les categories a la web mychip.es, a més a més d’alguna galeria de fotos. Adjuntem les més representatives. També text en castellà per a la premsa.

Fotos de l’organització: http://photos.fprieto.es/

MAS: 1. Cristobal ADELL ALBALAT (Mur i Castell – Tuga) 1:52:04; 2. Ignasi CARDONA TORRES (Llebeig) 1:54:12; 3. Alfredo GIL GARCIA (Mur i Castell – Tuga) 1:58:04; 4. Sebastian SANCHEZ SAEZ (Marathon Crevillent) 2:01:40; 5. Jose Manuel GRANADERO LORCA (Mur i Castell – Tuga) 2:02:23
FEM: 1. Silvia MIRALLES ARNAU (Mur i Castell – Tuga) 2:34:33; 2. Miryam TALENS BELEN (Marathon Crevillent) 2:37:43; 3. Silvia SOS MELIA (GR33 Tottrail) 2:40:34; 4. Sofia GARCIA BARDOLL (Mur i Castell – Tuga) 2:43:59; 5. Melisa GALI FRANCISCO (Mur i Castell – Tuga) 2:45:57
TOTAL: 218
CLASSIFICACIO

One Trackback to “Cristóbal Adell i Silvia Miralles campions absoluts al Cabeçó Trail”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: