Cristóbal Adell fa segon en Arratzu

foto_SportdimontagnaAdell ha aconseguit la segona plaça en la prestigiosa Tuga Arratzu Urdaibai, la primera prova del circuit internacional La Sportiva Gore-Tex Mountain Running Cup. La prova de 30 kms i 2.000 m+ va tindre pluja i fang en tot el circuit. Ionut Zinca, màxim favorit, va liderar la cursa des del principi guanyant finalment amb 2:36:47. A quatre minuts arribava el d’Albocàsser. Fent tercer el càntabre Jose Fco Gutiérrez.

Les xiques del Mur i Castell Tuga han estat encapçalades per Silvia Miralles, recent campiona autonòmica, que arribava en quarta posició, fregant per dos minuts el podi absolut. Sofia García Bardoll (9ª) i Erica Gumbau (10ª) completaven la participació valenciana al País Basc.

El circuit La Sportiva es completa amb el Trail del Monte Soglio (25 maig), la International SkyRace Valmalenco-Valposchiavo (09 juny), Stava SkyRace (30 juny), Giir di Mont (28 julio) i la Red Rock SkyMarathon (25 agost).

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: