David Prades guanya al “Tozal de Guara”

David Prades

David Prades, a la dreta de verd

Diumenge es va disputar a Nocito (Osca) la sisena edició de la Carrera por Montaña Tozal de Guara. El jove David Prades va aconseguir al victòria després de recórrer els 21 kms i 1.450 m+ de desnivell sota la pluja. El de Vilafranca va aconseguir avançar Juan Carlos Apilluelo en la baixada, quan anava primer. Apilluelo és un veterà corredor aragonès, que pot comptar amb podis absoluts de Campionat d’Espanya i inclús del llunyà Maratón Aneto Xtreme. El corredor de 21 anys va compartir victòria amb l’aragonesa Isabel Sanjuan, tots dos esportistes recolzats per Trangoworld.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: