Gabriel Valero a la conquista de l’Emmona

Gabriel_Valero_EmmonaUT_2013

Gabriel Valero ha aconseguit la segona plaça a l’Emmona este cap de setmana. Després del fantàstic quart lloc al Campionat d’Espanya de l’especialitat, disputat en maig a Castelló, i la victòria de principi de temporada al GR10-Xtrem, Valero ha tornat a competir aconseguint la segona plaça a l’Emmona Ultra Trail. Gabriel_Valero_EmmonaUT_2013_2L’Emmona presentava enguany un recorregut modificat encara que mantenint distàncies i desnivell de 106 kms i 8.300 m+. El de Rocafort va completar el circuit en 16h04:29, una hora després del vencedor Óscar Pérez, ara mateix un dels millors ultratrailer del món.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: