Ets gran Vicent, un gegant!

Sin títuloAmics del corredor d’Algemesí:

Balzac deia allò de “no existeix un gran talent, sinó una gran força de voluntat“. La mateixa força de voluntat que ha fet possible que Vicent Barberà, el meu amic, acabara (viu) la barbaritat del Tor des Geants a les muntanys dels Alps. Aquesta prova, allunyada del concepte clàsic esportiu de carrera, parla sola amb les seues cifres: 330 km, 20 cims per damunt de 2000 metres, pujades de fins a 3700m, un desnivell total de 24000 metres i…. 144 hores d’activitat. Un titànic esforç reservat únicament a aquells que creuen que els somnis poden ser alcançats. Un llistó fora de l’alcanç de la majoria dels mortals.

Llegiu-ho tot ací.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: