Altra Cavalls per a Tere Nimes

Teresa_Nimes_CavallsA Teresa Nimes (15:04:06) li van els vents de Cavalls. La mítica travessia que enllaça els huit refugis de la serralada Cadí-Moixeró, enguany amb pas extra per Bellver de Cerdanya. Esta edició de la carismàtica ultratrail catalana s’allargava fins deixar la distància en 100 kms. Altra participació destacada ha sigut la de la crevillentina Míryam Talens (16:43:19), aconseguia la segona plaça en categoria veterana.

En l’edició anterior, Xari Adrián arribà en setena posició i Rosa Guillamon en novena. En una cursa plena d’estreles mundials. Tere aconseguia entrar en onzena posició, 16:21:33. En 2011 era la corredora de Benidorm Carmen Martínez Peñalver qui aconseguia la setena plaça.

Com sempre, és un plaer llegir el seu blog: “Dicen que Cavalls es una carrera para volar corriendo, para mi ha sido una carrera para volar soñando. He disfrutado como una niña durante todo el circuito, concentrada en mi y en el paisaje. Como me dijo mi amigo Carlos Marín unas horas antes de salir a la carrera; “Las montañas están contigo” y tanto que lo estaban, porque las disfrute como nunca…“. Llig més a http://teresanimes.blogspot.com.es/

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: