Sense Límits emet l’últim programa a Ràdio Nou, que tanca

SenseLimitsEl programa de ràdio de RTVV ha emés, potser, l’última edició. Gonzalo Naya, director del programa, ha tirat endavant d’este espai per als esports d’aventura en la ràdio pública valenciana i en valencià durant uns poquets però fructífers anys. Amb la notícia de tancament de la ràdio i televisió públiques per part del Consell, el programa ha volgut juntar les veus de diversos protagonistes que han passat per Sense Límits. Pots escoltar ací els corredors de muntanya Teresa Nimes, Tico Cervera, David Ballester, Lucas Boix i Jorge Cabo. I el programa senzer (de moment) en este enllaç. Pots seguir l’espai també al facebook.

Esperem en estos 5 anys haver ajudat a donar a conéixer millor els esports d’aventura i de superació i els esportistes destacats i anònims que tenim a la Comunitat Valenciana”. Per sempre Sense Límits. Gràcies Gonzalo Naya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: