Reconeix el circuit de la K25 amb Sofia García Bardoll

Sofia García Bardoll s’ha oferit per reconéixer part del circuit de la K25 Trail de la Calderona este proper dissabte 16 de novembre. Sofia va aconseguir la victòria en la passada edició, i fa unes setmanes es va proclamar Campiona Autonòmica de carrera vertical, justament en Serra.

La convocatòria està dirigida a corredors que vullguen conéixer part del circuit de la K25, vagen o no a participar en l’edició del proper 24 de novembre. La cita és al Poliesportiu (dins) a las 9:00 hores. El recorregut a reconéixer serà el comprés entre els km. 9 i 25. Pel què si algú vol fer el recorregut senzer pot aprofitar abans per fer-lo, i enganxar-se a les 9:00 h amb la resta del grup. El ritme serà còmode i es faran diversos reagrupaments. És imprescindible portar bidó o motxilla d’hidratació perquè no trobarem aigua durant els 16 kms.

Vos esperem a tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: