Celebrada la reunió del Campionat i Copa d’Espanya de Curses per Muntanya FEDME – Gran Premi Buff Salomon 2014

Cartell

Dissabte 18 de gener va tenir lloc a Barcelona la reunió d’organitzadors del Campionat i Copa d’Espanya de Curses per Muntanya FEDME – Gran Premi Buff-Salomon 2014, any que se celebra el desè aniversari de la primera edició.

Ja fa 10 anys que aquest circuit recolza als corredors d’aquest país, fomentant de manera directa la seva evolució i posterior salt a curses internacionals. Les marques Buff i Salomon, un any més, són els patrocinadors principals i continuen amb la filosofia de donar suport a aquest esport.

La reunió va comptar amb la participació de la majoria dels organitzadors del circuit, d’Ocisport, i dels representants de la FEDME, destacant la presència del president de la FEDME Joan Garrigós, qui va tenir unes paraules d’agraïment a les entitats i clubs organitzadors de la Copa i Campionats d’Espanya ja que sense la seva implicació durant aquests 10 anys, el circuit no hagués estat possible.

La reunió va començar amb la presentació de la nova imatge del circuit i va finalitzar amb les novetats en la reglamentació de la FEDME, donant especial rellevància a l’impacte mediambiental després del transcurs de cada cursa.

Un cop finalitzat l’acte es va agrair la presència als assistents i ja s’espera amb impaciència el 16 de març, data en què començarà el calendari del Gran Premi Buff-Salomon de curses per muntanya FEDME 2014.

Copa d’Espanya FEDME de Curses en Línia
16 març: “XVIII Cursa de Muntanya Vall del Congost”, Aiguafreda, Barcelona
27 abril: “II Trail Cara los Tajos”, Alhaurín el Grande, Málaga
15 juny: “V Skyrace Vallibierna”, Vilaller-Montanuy, Lleida
13 juliol: “VI Zumaia Flysch Trail Mendi Lasterketa”, Zumaia, Guipúzcoa
11 octubre: “IV Haría Extreme”, Haría, Lanzarote

Campionat d’Espanya FEDME Individual i per Seleccions Autonòmiques
1 juny: “X Camille Extreme”, Isaba, Navarra

Campionat d’Espanya de Clubs FEDME
9 novembre: “IV Marató del Montseny”, Sant Esteve de Palautordera, Barcelona

Informa: ocisport.net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: