Kilian Jornet, aventurer de l’any de National Geographic

image

Kilian Jornet ha estat elegit, per votació popular, aventurer de l’any 2014 de National Geographic Society. Entre els mèrits, destaquen els organitzadors, hi ha els de batre diversos rècords de velocitat i fer conèixer l’skyrunning, esport consistent a córrer per terrenys tècnics com ara glaciars, crestes rocoses i cims nevats.

La web ha rebut més de 75.000 vots, més que en cap altra votació, i Jornet ha estat elegit entre dotze aventurars que havien destacat aquest últim any per les fites aconseguides en matèria d’exploració, esports d’aventura, conservació i humanitarisme.

Em sento molt orgullós d’aquest premi. Jo no corro per ser admirat o tenir més seguidors, però és un honor que aquest reconeixement vingui de National Geographic i que la gent votés per mi‘, ha dit Jornet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: