Luis Alberto Hernando i Maite Maiora s’imposen a la primera cursa de la Copa d’Espanya FEDME – GP Buff-Salomon

El corredor de Burgos ha complert els pronòstics guanyant la cursa de Muntanya de la Vall del Congost mentre que la corredora de La Sportiva ha donat la sorpresa superant a la gran favorita Núria Picas

Luis Alberto Hernando i Maite Maiora lideren la copa d’Espanya de curses per muntanya FEDME – Gran Premi Buff-Salomon després d’imposar-se a la cursa inaugural disputada sobre un circuit de marató a cursa de Muntanya de la Vall del Congost.

A la categoria masculina la cursa ha sigut molt disputada amb un grup d’atletes que encapçalaven la prova fins que Luis Alberto (Adidas Trail Running) ha aconseguit distanciar-se dels seus perseguidors i arribar a meta amb un temps de 03:52:25 amb quasi tres minuts d’avantatge sobre Miguel Caballero de la Sportiva. Iban Letamendi, de l’Euskal Selekzioia, en tercera posició també ha aconseguit baixar de les quatre hores i ha relegat a Dani Tristany a la quarta plaça.

Entre les dones, Maite Maiora, ha donat la campanada superant a la catalana Núria Picas del Buff pro Team amb més d’onze minuts. La tercera plaça ha sigut per Eva María Moreda de l’equip Garden Hotels que arribava a cinc minuts de Picas.

Més de 500 corredos han pres la sortida a Aiguafreda amb una temperatura molt elevada que ha afegit duresa als 3000 metres de desnivell positiu. El circuit, de gran exigència física i tècnica, ha provocat nombroses caigudes, de les que no se n’ha lliurat el guanyador de la prova, Luis Miguel Hernando. Els corredors han destacat la gran acollida, marcatge i organització de la cursa.

La Copa d’Espanya de curses per muntanya FEDME – Gran Premi Buff Salomon tindrà el seu segon assalt al II Trail Cara los Tajos, a Alhaurín el Grande, Málaga, el proper 27 d’abril sobre un recorregut de 29 kilòmetres amb un desnivell positiu de 1.950 metres.

Informa: Ocisport.net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: