La Skyrace de Vallibierna marcarà un punt d’inflexió a la Copa d’Espanya de Curses de Muntanya FEDME – Gran Premi Buff Salomon

Sin título

La Ribagorça es prepara per rebre els corredors que el 15 de juny disputaran la tercera prova de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya FEDME – Gran Premi Buff Salomon. L’emoció està servida en un circuit espectacular de 32 quilòmetres amb 2.700 metres positius de la Skyrace Vallibierna, ja que cap corredor ni corredora ha pogut repetir victòria fins el moment just quan s’arriba a l’equador del campionat.

A Vilaller Iban Letamendi, de la Selecció Euskadi, sortirà a consolidar el lideratge de la copa encara tindrà davant a Ivan Ortiz, de la Selecció Andalusa, que està a només 6 punts del basc en la classificació general.

En categoria femenina Maite Maiora, líder sòlida del certamen, surt com a principal favorita per adjudicar-se la victòria. Ana Conde, guanyadora de la segona prova de la Copa, el II Trail Cara Los Tajos celebrat el 27 d’abril a Alhaurín el Grande i Eva M ª Moreda, estaran a la línia de sortida per disputar-li la victòria a la corredora basca.

La V Skyrace Vallibierna serà també la tercera prova puntuable de les Sky Series de la prestigiosa competició Skyrunner National Series Spain & Andorra El vigent líder del campionat, Jessed Hernández i el segon classificat, Francesc Solé, prendran la sortida amb la intenció de consolidar les seves places de privilegi. La tercera classificada del campionat, Rosa Valls, tampoc es perdrà la cita de Vilaller.

L’altitud mitjana de la cursa afegeix duresa a una prova que transcorre majoritàriament entre senders i prats. I és que gran part de la V Skyrace Valliberna es situa per sobre dels 2000 metres d’altitud. En el tram central els corredors s’enfrontaran a alguns passos aeris de gran valor paisatgístic fins arribar als 2500 metres de desnivell positiu.

El mateix dia es celebren dues curses més perquè els corredors de tots els nivells trobin una carrera a mida. La Skyrace 21 kms amb 1.350 metres de desnivell positiu que puja fins a la població de Montanuy i també la Skyrace Initiation que amb 10kms i un desnivell positiu de 600 metres serà una bona prova per als que s’estan iniciant en les carreres de trailrunning i que serà puntuable per la Copa d’Espanya de curses per muntanya a línia FEDME – Gran Premi Buff – Salomon 2014 en categoria cadet i júnior.

+info: http://mountainsportsrr.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: