10 anys en fa de… l’última Cursa del Bastiments

Sin título

Ara fa 10 anys de la celebració de la III Cursa del Bastiments, que no va tornar a disputar-se.

La Cursa del Bastiments va servir de Campionat d’Espanya FEDME en 2004, i per primera vegada el (allavors) doble campió del Món Agustí Roc (CAT) competia amb Fernando García Herreros (MAD), brutal dominador de les curses FEDME. L’atractiu era evident, i el circuit també. La cursa va tindre algunes incidències (diverses evacuacions per hipotèrmies) que van costar la continuïtat d’esta cursa. I el duel es va decantar per part madrilenya, després d’escapar-se el Roc durant la primera meitat. La baixada kamikaze de “Tarzán” va servir per guanyar el títol. Agustí Roc encara està en actiu, i amb una forma i palmarès acumulat envejable.

Miguel Ángel Sánchez Cebrián (VAL), que encapçalava una ampla expedició valenciana, pogué pujar al podi aconseguint el bronze en una jornada on els veterans de la Selecció Valenciana també lluirien. Asun Gil plata i Felipe Gigante bronze. Miguel Ángel es guanyaria a més a més el lloc per a l’Equip Buff-FEDME, que anys després s’anomenaria oficialment Selecció Espanyola, per participar al prestigiós Trofeo Kima, a Itàlia.

En l’actualitat curses com l’Olla de Núria, Emmona Ultra Trail o Els Bastions han recuperat el mateix escenari que un dia, fa ara 10 anys, va ser testimoni del duel més esperat en anys. Vegeu el video de TV3 per recordar-lo.

Foto: Cañorroto

One Comment to “10 anys en fa de… l’última Cursa del Bastiments”

  1. For this process, you need a particular pressure measure and tester.
    There usually are lots with difficulties involved with going a computer network within just just a determined.
    Offshore can potentially be challenging, however deservingly executed, contributes
    several positive. On with regard to the valid Software.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: