La Selecció Valenciana juvenil participa a la Concentració Intercentres FEDME 2014

17

El passat cap de setmana es va realitzar la Concentració Intercentres de la FEDME 2014. Des de fa dos anys la Federació d’Esports de la Comunitat Valenciana i la Federació Catalana feien una concentració en la que s’intercanviaven experiències en la formació dels tecnificats, que les dues federacions tenen per a la formació esportiva dels joves en les curses per muntanya. A la FEDME li ha agradat la idea i enguany la concentració s’ha fet extensiva a totes les Federacions.

Les federacions participants han sigut, la Catalana, l’Extremenya, l’Andalusa, la Balear i per suposat la Valenciana, que va desplaçar a la localitat de Ripoll, a 14 tecnificats i 3 tècnics:

Cadets: Jose Carlos Diaz Garcia i Pedro Robles Valls.

Júniors: Ramon Navarré Sanz, Salva Puchades Barreda, Guillermo Albert Lizandra, Bernat Mateu Escrig, Javier Brusel Obon, Reece Asik, Andrea Martinez Font i Patricia Torres Villar.

Promeses: Alba Beltrà Escolano, Victor Serrano Peces, Carlos Moreno Garcia i Carolina Becerra Jover.

Tècnics: Francisco Bernabeu, Luis Fer Sanchez i Àngel Font.

El total de participants va ser de 37 tecnificats i 7 tècnics.

La concentració va començar divendres 18 amb la trobada i presentació dels participants. El dissabte dia 19 pel matí es va fer una eixida didàctica a la muntanya, on a part de gaudir dels paisatges del Ripollès, els joves van rebre consells i tècniques en la curses per muntanya. Per la vesprada el tècnics van tindre una reunió amb Lluis Giner, director tècnic de la FEDME. A les 18:30 el Dr Xavi Sants, metge de la FEDME, va fer una xarrada sobre nutrició en l’esport, aplicat a les curses per muntanya. En el sopar ens va acompanyar el gerent de la FEDME Lluis López. El diumenge es va fer una altra eixida a la muntanya, en aquest cas es vam traslladar a Queralbs, des d’on vam anar pel camí vell, fins al Santuari de Nuria.

La experiència viscuda aquest cap de setmana ha estat molt profitosa, per a tecnificats i tècnics, en la que a part d’aprendre moltes coses tots ens ho van passar molt be.

Fotos de la concentració: plus.google.com

Autor:  Àngel Font – Seleccionador de Carreras Por Montaña de la FEMECV

Font: femecv.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: